Fredag

Jaha.. Det var den skolveckan det. Det har gått väldigt bra för mig iaf, tillskillnad från Patrik som lyckades missa bussen första dagen och kom 1 timme och 15 min försent! Samma sak för han andra dagen med. Hahaha. Bea den jävla lycko osten är ledig idag för att hon skulle ta en spruta. Jag vill också va ledig, för jag håller på att bli sjuk. Ont i vänstra sidan av halsen, vänstra örat och täppt i vänster näsborre! Så illa..

Tydligen heter jag Erik Ponti i Patriks mobil av någon anledning och idag började Linus kalla mig för Stig.. jag fattar ingenting

Måndag

Idag var det första dagen i skolan, det var fint. Patrik, jag och Timmy var smått efterblivna men det funkade ändå!

Är så satans less på allting nu. Vill bort långt som fan härifrån... har inget mer att säga.

TACK.. för att jag fick veta det här. Det är är jag som är anledningen till att du gjorde det. Fan vad duktigt, jätte bra. Skjut lite också då, sen berättar du det för mig efteråt, så kommer jag gå iväg och köpa blommor av lycka. Hur fan kan du göra såhär? HUR I HELVETE TÄNKER DU? Fan vad du krossar mig nu. Du tänker bara på dig själv. Men hoppas du mådde bättre, och hoppas du lycks bra framöver med detta. Grattis än en gång. Fortsätt fly från allt, du kommen ångra dig framtiden när du sitter i skiten, att jag lyckades fucka upp ditt jävla misserabla liv. Du hade samma chans som alla andra, man väljer vem man vill bli. Jag ser vad du valt, och jag vet fan inte vem du är längre.

Onsdag

Körigt denna vecka.
Måndag: Ingenting
Tisdag: Bup och läkarmöte
Onsdag: Tandläkaren och dra åt tandställningen
Torsdag: Pissprov hos soc.
Fredag: Vettefan, tror inte det är nått då iaf.

Sitter hemma hos Kicki nu som vanligt. Vi var nere och stekte på stan och käkade korv, medans vi väntade på att klockan skulle bli 16:15 så jag kunde åka till tandläkaren och fixa tandställninsjäveln. Sen åkte vi på Willys och köpte mat, som Kicky nu håller på att laga. Vi hade oturen(någon form av ironi) att inte stöta på någon cykelman idag, eftersom att han är i Sthlm..

Kom fram till på BUP igår att jag ska lägga mig vid två tiden varje dag som är kvar av sommarlovet, eftersom jag fått min nya sömnmedicin, och kliva upp klockan 11.00. Så idag klev jag upp klockan 11.00, förvånansvärt svettig visserligen.

Jag och Kickylina var på bio igår. Vi såg "Sommaren med Göran". Totalt värdelös var den. Jag satt och vräkte i mig popcorn och Kicki satt och dreglade, eftersom att hon inte fick äta någonting för att hon skulle ta prover dagen efter. Det enda som var roligt i filmen var när en snubbe som hette Alexander Ahl skulle gifta sig med sin sambo Anne. Och så på slutet sa prästen: "Och här ser vi nu för första gången, Alexander Ahl och Anal (Anne Ahl)." Hahaha, då höll jag på och dog, annars var Peter Magnusson bara irriterande pinsam. Ja, nu spoilade jag det enda roliga, men det är bara waste of time and money att se den.

Snart börjar skolan, bygglinje here i come o.O Jag är så full av överaskningar..


Bjur på en bild å.

Måndag

Vafan.. Har varit med Kicki på stan några timmar. Först gick vi på apoteket för Kicki skulle köpa nån vitamindryck. Den i kassan så såg hon SB12 tuggummin, 10 st för 60 kr och utbrast: "Men gud, finns det sånna här tugummin nu? Det måste jag testa!" Varav jag sa: "Kicki vafan? Det måste finnas annat du kan slösa pengar på?". Men nej, hon köpte dessa tuggummin iallafall och när vi gått ifrån kassan skriker hon: "FYFAN VAD DYRT!". "Vad vare jag sa?", sa jag. Förövrigt har jag ingen kommentar till dettta fruktansvärt onödiga köp. Iallafall under dom timmarna hann vi träffa på Cykelmannen två gånger. Första gången var utanför Coffee House där vi satt för att Cathrin och Emma skulle äta lunch. Han kom dit, tog en stol, babblade om adresser och ett SKOSNORE (skosnörer översatt). Jag var trött som fan för jag har varit vaken över 24 timmar och orkade kanppt lyssna.. Iallafall så gick han iväg nånstans, jag har ingen aning om vart, och jag och Kicki gick mot Vängåvan. På vägen dit träffade vi Lena och Christoffer. Jag fick en liten choklad grej av Lena som man skulle bli mätt på, för jag hade inte ätit på ett dygn. Christoffer hade läst på mer om silvret och informerade om att han hittat badolja, så att man, jag citerar: "Kan bada i silver!".. Han hade ett drömmande uttryck i ansiktet när han medelade oss detta. Efter en stund gick Lena och Christoffer vidare mot Clas Ohlssons, och jag tänkte precis resa mig upp och vandra mot Kickis bostad, när jag ser denne Cykel man åter igen.. Det var bara att sätta sig ner och vänta medans han spådde Kickis handflata. Efter två minuter kom han fram till att han inte såg någonting alls i Kickis handflata, förvånansvärt nog.. Tillslut gick vi iallafall därifrån, hem mot Kicki, där jag nu sitter och snart ska äta köttfärsås med spagetti. Hennes soffa ser väldigt inbjudande ut, men jag kan fan inte lägga mig och slagga nu..

Tänkte kanske träffa Bea när jag kommer hem utifall hon orkar, hon är lite förkyld förstår ni. Men jag hoppas att hon orkar! Nu tänker jag äta. Hejpa

Jag bjuder på en bild på min käre Kristina <3

Lördag Natt

Har äntligen laddat ner alla patcher till WoW. Har inte spelat på typ en månad, men nu jävlar. Jag och Ricky har varit hemme hela dagen idag, vi vaknade vid tre, har suttit vid datorn sen dess. Förutom ett avbrott när vi stekt hamburgare och jag gjorde en hårinpackning av ägg gulor, olivolja och balsam. Haha, funkar asbra.

Nördat massa bra filmer har jag gjort med. Alla utspelar sig på 1800-talet och generen är drama på alla. Egentligen hatar jag sånna filmer, men jag älskar 1800-talet så det jämnar ut sig. SE DOM FOR GODS SAKE, dom är bra som fan.

De fem systrarna Bennet är uppvuxna med sin mor och har ett enda mål i livet - att hitta en man att gifta sig med. Den näst äldsta systern Lizzie kan dock komma på hundra anledningar till varför hon inte vill gifta sig. När Fru Bennet nås av den spännande nyheten att en förmögen ungkarl i sällskap med en grupp sofistikerade vänner skall tillbringa sommaren i en herrgård i närheten, fylls både hon och hennes döttrar av hopp om ett stort urval av presumtiva friare. Nykomlingen Charles Bingley blir omedelbart intresserad av äldsta dottern Jane. Historien tar dock en annan vändning när Lizzie träffar den stilige, mörke och snobbige Herr Darcy och det som till en början verkar som en lyckoträff blir snart en kamp om stolthet och fördom. Lyckas de ta sig över detta oväntade hinder och kommer Lizzie att gifta sig till sist?  Kung Henrik VIII:s hustru lyckas inte ge England en manlig tronarvinge och Sir Thomas Boleyn ser nu sin chas att återföra lite status till familjen. Hans plan är att dottern Anne ska förföra kungen och ge honom en son. Tyvärr går planen snett när kungen istället attraheras av systern Mary. Men Anne tänker inte ge upp kampen så lätt och sätter nu siktet på att bli Englands nästa drottning. Och det dröjer inte länge innan hon fått kungen att bryta med både Påven i Rom och sin hustru. Men alla dessa intriger har ett pris.  Det här är den sanna berättelsen om den vackra och glamorösa Georgiana Spencer, en av 1700-talets mest fascinerande kvinnor. Hon var gift med Hertigen av Devonshire och umgicks med ministrar och prinsar. Hon blev en modeikon, en älskvärd mor, en slug politisk aktör och folkets älskling. Men Georgianas kärleksliv var komplicerat. Hon hade ett förhållande med Earl Grey samtidigt som maken levde tillsammans med hennes bästa väninna Lady Bess.


Fredag Natt

Är hos Olle nu och dricker lite sprit, jag, Ricky, Marra, Olle, Tobbe och nån Charlie är här. Davve ka nart komma hit och låna en tändra tydligen. Nu äter jag ett cola snöre.Garvade som fan åt Marra förut vid typ vid åttatiden när jag frågade honom om han inte skulle frsa om benen när han bara hade kort byxor på sig och han svarade: men vafan jag har väl skor. hahahahaha. Nu fick jag det ista cola snöret av Olleförjagär tydligen hans favoritsnöre. hahahahha. Och förut när vi var ute med masa folk sa Ahmed: Tänk om nån jävla idiot är så jävla dum så dom döper sin katt till Katt. Och jag typ: jag döpte min katt till Katt :(. Seb träffade jag Mini <3<3, Ceiner och Micha <3 Trevigt fan! Snart ska jag väl jag och Rickard gå hem från Olle och han pojkvän Marra (bilder kommer imorn) och ligga, en se film, sen sova. HEJDÅ :D

Torsdag

Jag sitter här med Idan, har blekt hennes hår så hon är über blond nu. Vi har käkat tårta, lyssnar på Fille and the fittpippers och firat att jag är ren, yay. Var ju på soc och pissade idag klockan 12.30 och då sa dom att jag inte hade någon THC i kroppen kvar, men jag ska ändå dit och pissa nästa vecka igen.

När jag kom hem sminkade jag mig och knäppte några kort. Eller My hjälpte mig att knäppa, rätt ok vart dom, lägger ut ett smakprov.

Sedan ringde Kicki och vred om hjärnan på mig, hon kunde inte leka med mig idag pga olika anledningar. Så vi ska leka imorn istället. Fan ta försäkringskassan och landstinget och hela jävla helvetet. I luv u Kicki <3

Skriver väl mera sen. Hay..

Så, tillbaka igen. Knäppte några fler bilder, som ni ser. Imorn ska iaf jag, Nettan, Matte, Bosse och min Ricky till selånger. Vi lär väl va där på lördag med antar jag.

Nu är min lilla Sara på Infected mushroom någonstans i Sthlm. Full är hon också den rackaren, det märks på hennes sms. Hon visste inte riktigt hur hon skulle ta sig hem därifrån sa hon, MEN DU FÅR FAN INTE GÅ HEM SJÄLV IGENOM STHLM MITT I NATTEN, då måste jag tyärr döda dig Sara. :( <3

 


Onsdag natt

Idag har jag inte gjort någonting, förutom att städa och fixa mitt rum. Vart helt okej faktsikt, ska fortsätta imorgon.
Jag ska också vara med Kickilina imorn, hon ska få sy fast mitt löshår, även om hon vill eller inte!

Har bestämt mig för att gå bygglinje på gymnasiet nu, så vi får se om två veckor hur det blir :)
Har inget mer att skriva nu förutom:

"Opel, ett sätt att ha det bra..
..Heroin, ett annat sätt att ha det bra."


1. Jag har fixat min garderob!!
2. Städat bort alla kläder från mitt golv så man kan se det igen och borrat fast krokar.
3. Fixat min säng och borrat fast en till hylla!

Tisdag

Nu sitter jag hemma hos Kicki. Kom hit vid 12 ungefär, så jag Christoffer och Kicki gick ner till Hälso Kraft och inhandlade Kolloidalt silver, eftersom Christoffer har blivit manisk över svampar och säger att vi har svampinfektioner hela kroppen. Jag citerar: "Vart jag än tittar nu så ser jag sjuka männsikor som inte vet om att dom är sjuka". Så nu ska vi bli friska helt enkelt. Haha. Btw, Sara, googla och läs om det, det kan tydligen bota första stadiet av HIV och cancer och massor av saker, jag tror att du kan finna detta mycket intressant!

Nu har jag varit på BUP och surrat med min psykolog och nu håller Kicki på att färga håret på sin granne, sen ska hon göra mat, sen ska vi hyra film och kanske gå ner till Lena (Kickis syster) och Christoffer eller så ser vi den hemma.

Nu kom jag nyss hem från Ola. Jag och Kicki lånade hans lägenhet, eftersom han var i Östersund och Kickis dvd spårlöst försvunnen, när vi skulle se film. Vi hyrde Korsriddarna, nån kristen krigsfilm (nej varken jag eller Kicki är kristna) som vi insåg, efter halva filmen, var tre timmar lång. Sedan mitt i filmen hör jag ett asgarv från fåtöljen breve mig. Cykelmannen aka, Pablo hade gjort det igen, med andra ord komponerat ihop ett hysteriskt roligt sms åt Kicki. Denna gång: "Skönast! Och sova Med dig Kram Kram du är snäll ;-)puss". Han är fruktansvärt dålig på att formulera sig, men han försöker... Jag antar att det är huvudsaken?

Måndag

Det är Paul Potts på tv och av någon anledning sitter jag och kollar på det. Jag är astrött och tycker att allting som inte alls brukar vara speciellt kul är förvånansvärt roligt just nu. Jag vill att min patch till wow ska laddas ner nu så jag kan lira, fast helst vill jag bada, men ingen vill bada med mig!

Imorn ska jag till tandläkaren och göra någonting, sen tror jag att jag ska åka till Kickilina, sen skjutsar hon mig väl vidare till BUP skulle jag tro. Sen glider jag kanske vidare till min Ricky en stund.

Idag har jag inte käkat någon medicin så jag är überhyper. Däremot har jag käkat kanske hur fan mycket mat som helst. Först stekte jag 6 chicken nuggets som jag åt och medans jag åt dom så kokade jag pasta och gjorde en skinksallad och medans jag åt den stekte morsan hamburgare som jag tröck i mig. Nu vill jag ha paj.

Jag kan inte för mitt liv förstå varför jag har gjort ännu en blogg, jag slutar ändå skriva efter ett tag..


God Natt

Nu har jag fan anamma suttit uppe halva jävla natten och pillat med min blogg, så nu tänker jag ta en paus och slagga, men först ska jag röka.

Sleep tight friends.

RSS 2.0