Lördag

Tomt igen. Ensamt. Oroligt.
Jag känner mig avklädd och likgiltlig.
Ser du igenom mig?
Det verkar så och jag vill inte det.
Jag vill vara anonym, inte utlämnad.
Inte inför dig.

Jag får ont i magen.


Tisdag

Vet inte. Har varit låg ett tag. Känner inte riktigt igen mig själv.
Abstrakta tankar har fyllt mitt huvud senaste tiden. Tankar jag inte vill ha, tankar jag fasnar i, tankar som styr mig. Jag tycker inte om när någonting styr mig.
Jag vill inte ha tankar. Jag vill inte ha någonting. Jag känner mig ovanligt likgiltlig.
Ingenting är speciellt viktigt, ingenting är speciellt vackert eller fult, trevligt eller otrevligt, tråkigt eller roligt.
Jag följer bara med, gör det någon ber mig om, bryr mig inte om det är jobbigt eller inte, bara jag får det gjort.

För första gången känner jag inte mig själv. Jag har alltid vetat vem jag varit och alltid haft en plats och en identitet. Nu vet jag ingenting längre. Vad har jag gjort och varför gör jag det här?

Jag kanske borde skriva en bok.

I blame you.


Torsdag

Sitter på datakunspen. Min morgon började inte så jätte bra. Vaknade försent så jag höll på att missa bussen. Mamma fick köra om bussjävel och släppa av mig vid den busshållplatsen Patan stog på lite längre bort. Vi åkte till Skönsberg för vi skulle ha idrott där, men alla dörrar var låst in till gympasalen så vi började sparka och slå litegranna på dörrarna och då gick larmet. Lärarn kom ut och sa att man faktiskt inte kan sparka på en nödutgång... Sen höll hon på i tio minuter och försökte slå av larmet. Hahaha..

Imorgon blire party eftersom Forsmark fyller 20 och Gravve fyller 19. Och NEJ, jag ska inte slå någon, så alla som går runt och tror att jag har sagt nått i den stilen kan känna sig besvikna, för det kommer inte hända..

Sen har vi engelska.. Möh!


RSS 2.0