Elin is such a surmupp.

Jag tror att jag överträffat mig själv igen faktiskt. Jag köpte en karta öl igår som jag och Elin skulle dela på. Hon var dock helt förstörd eftersom hon hade jobbat och dessutom varit på krogen kvällen innan. Det sket vi i och söp en ändå. Ungefär vid två tiden åkte vi in på Max och skulle äta tydligen. Jag var full som en jävla spruta och beställde nån form av hamburgare. Undder tiden jag väntade på att den skulle bli klar gick jag 10 meter till en stol och höll på att halka och slå ihjäl mig eftersom jag på nått sätt missade skyltjäveln de hade ställt upp som det stod "HALT GOLV" på. Ja, jag garvade som fan åt mig själv och tyckte det var hysterskt roligt. Iallafall åt jag upp min hamburgare och mina strips men kände ändå att jag var mer hungrig. Som tur var fick jag tag i en till hamburgare på nått jävla vänster så jag käkade fan 2 hamburgare och 3 strips! Fattar inte hur i helvete jag fick i mig det, jag åt värre än en karl. Min hunger var båttenlös igår, det fanns inget stopp. Jag hade sölat överallt och hade dressing hela ansiktet och Elin satt och asgarvade och förklarade för mig att det kanske var därför en snubbe jag hade ropat på och undrat om han skulle sitta med oss av nån anledning, bara sprang förbi mig. Sedan ställde jag mig och dansade lite och hade lite skoj, sölade dressing på byxorna och sa till Elin och Morén och resten av sällskapet att jag hade "sölat dressing på fetta". Gud, jag orkar inte. HEJDÅ

Vems betong?

Sitter på svenskan. Vi ska göra en 5 minuters presentation om någonting simplet och berätta om inför en grupp och jag har hjärnsläpp. Det ska va om hur man tillexempel knyter en slips eller nått annat larvigt. Vettefan vad jag ska ta, de släpper väl tillslut. Patan slutar sin lektion om en halvtimme hoppas jag och då ska vi fan gå ner och äta. Linus lyckades söla ut en kopp choklad över bordet så det nästan kom över hela mig, men han är så jävla seg så det tog typ 10 sekunder efter att koppen åkt ut för han att märka det och då var jag redan på andra sidan rummet.

Igår var jag vansinnig. Elin och jag tog bussen hem från skolan. Det var -13 grader ute och askallt och vi är tvungen att byta buss i timrå för att slippa gå ifrån Sörberge. Alltså får vi vänta i en kvart innan nästa buss går: MEN INTE DENHÄR GÅNGEN. Vi fick stå ute och vänta i en och en halv jävla timme. Jag frös så jag dog.

Skriver mer sen, tänker gå och äta nu. TJA

Du är such an asshål.

Jahaja, ja jag vet inte. Jag gjorde nyss en chockerande observation. Min lunar har blivit raderad. Var tvugen att smsa Jenny på dirren och medela nyheterna. R.I.P Elins lunarstorm. Jaja, saksamma. Det är -28 grader ute och det snöar som fan. Sus kom hit med guacamole till mig imorse så jag håller på att kräkas nu eftersom jag inte kan sluta äta av den när jag väl satt igång. Fattar inte vad grejen är med den där jävla såsen. Det blir alltid såhär. Tack iaf Susanna, det var guld!

Sleten är jag nu eftersom vi drog upp ett gäng till vemdalen i tisdagskväll förra veckan. Jag har inte så mkt att säga om det förutom att vi var iprincip full hela tiden ända till fredag då jag, Lisa, Jimbo och Alexander beslutade oss för att dra hem av olika anledningar. Men det hindrade inte oss från att fortsätta kalaset på lördagkväll hemma hos Elin i stavreviken. Det blev att jävla ölande kan jag lova. Lisa och Jim drog hem tidigt men jag stannade kvar jag.

Just nu vill
jag bara att nån ska komma och säga: "-Hej Elin, här har jag 3
miljoner kronor som jag inte behöver, ta dom och gör vafan du vill." "
-Tack"
skulle jag säga och åka och köpa nya kläder så jag slipper frysa.
Skulle såklart ta med mig Alex som jag alltid tar med när jag handlar
och tvärt om, sen skulle vi gå lös som små flickor inne i stan.

Mitt rum ser
ut som FAN och jag orkar inte städa fast jag borde. Det ligger en massa märkliga saker i min säng. Typ allt mitt smink, (och de som känner mig vet ju att det är en del) min väckar klocka, ett skrivblock, en tallrik, monkiapor, en miljon klädesplagg och madrassen är halvt på golvet. Men.. JAG ORKAR INTE BRY MIG. Jag får plats tillsammans med all skit i sängen så jag sover gott ändå. Mina katter gillar också att sova här, en av dom låg och surade här på mitt täcke här om dagen bara för att han blivit jagad av mitt monster till 5 åriga lillasyster som btw kläckte världens citat i förrgår när mamma sa: "-Vad smart du är!" Nora: "-Det är för jag ÄLSKAR fiskpinnar!". Eh.. Great.


RSS 2.0