We are on the brighter side of hell

They're pushing me back for the last time, but not very far
I'll be holding onto a dear life, a life I will strart
I'll be alright with you

Hold my hand, we better fly and catch what we've been longing for
Holding back for the last time we better fly and catch what we've been longing for

Whiskey and wine, cheap thrills and movies
I'll be fine, and you'll be right there with me as well
We'll be on the brighter side of hell, the brighter side

We don't have much money, honey, but this place, this place is a home
Photographs splash the walls, special times, forever we own
SIde y side we will dream even though our city bleeeds

Clode our eyes, let's just imagine we're in paradise
We're trying so hard to run away, the truth is we really do love it here

Whiskey and wine, cheap thrills and movies
Strip poker by candle light, dance floor suntil the sunrise
No lights o camerea's lit up by te moonlight
Strange friends who we love and adore, we might be poor but we need nothing more
We are on the brighter side of hell

Vet inte.

Just nu känner jag typ FML. Känns som att många människor skrattar åt mig just nu och tycker att jag är en jävla nolla pga diverse saker. Jag skäms och tycker att det är jobbigt som fan, men det finns inte så mycket att göra åt saken förutom att skylla sig själv. Jag vet att det kommer kännas bättre om nån månad eller nått. Tråkigt bara att folk är så jävla sympati lös.

Happyface

Jag är en mycket mycket lycklig människa just nu. Jag ska få ta bort tandställningsjäveln om en månad. Jag kommer bli fucking stunning. Fick en ny tid den 8:de juni klockan 08:00. Tidigt som fan men jag kommer vara mer klarvaken än jag någonsin varit i hela mitt jävla liv. Jag längtar.

Var och åt
lunch på kina med pappa igår. Gott som fan. Sen gick jag på stan med Bea och handlade lite, eller jag gick på Waynes innan och köpte en kaffelatte medans jag väntade på henne. Köpte ett par nya byxor på Gina som jag tyckte va nice. Det tyckte inte Beatrice dock, men det gav jag fan i eftersom vi inte har samma stil på kläder what so ever. Köpte även en ny mascara. Hade sånt jävla problem att välja för jag hatar att köpa mascaror och foundations, det suger röv. Stod och velade en stund mellan Lashes Stiletto som jag haft förut och vet funkar bra, och The Falsies. Beslutade mig efter många om och men att ta Falsies. Den visade sig fungera bra den med. Kostade 139:-. Jag vill hellre ha volym än längd eftersom mina jävla fransar är så jävla långa. Köpte även sminkborttagning på Åhlens för en 50 lapp.Idag har jag inte gjort nånting däremot. Vaknade, gjorde goda våfflor, gick sedan till Bea med Forsmark men hon var fortfarande på skolan så vi tittade lite på Harry Potter med Susanna och Alma. Senare åkte Forsmark och tittade på när Dragons spelade och Bea kom hem. Vi gick ut på en prommenad och tyckte synd om oss själva, sen gick jag hem och tittade på Jersey Shore som jag gjort tills nu.

Imorn ska
jag, Bea, Forsmark och Susanna på bio och se "Hur många lingon finns det i världen?". Nu ska jag fortsätta de JS, dricka lite jos, tvätta ansiktet och sedan borsta mina tänder. Buenas Noches!

Now What?

Tog mig till skolan som utlovat imorse. Faktum är att jag vaknade klockan 06.00 istället för 07.30 som jag ställt den på. Hände inte super mycket på skolan mer än att Victor visade mig en film han och Matte spelat in där de drygar med mig för att jag ska få damp, eftersom de tycker att det är roligt. Man ser mig ropa "grisfitta" och kasta en penna på Mattias. Haha, jag var givetvis inte arg påriktigt.

Åkte hem och var med Bea och Forsmark, vi gick på Maz. Jag och Bea köpte kycklingsallad, sen gick vi hem till Bea och degade till typ klockan 19.00 då jag vandrade hem.

Forsmark har fått för sig att han ska gå på bio hela tiden eftersom han tycker att livet suger och att han måste göra någonting hela tiden för att inte dö ungefär. Så i helgen ska vi gå på bio, han, jag och Bea eftersom vi bestämt oss för att inte festa för en gångs skull. Får se vad det blir för film.

Imorn ska jag till tandläkaren vilket jag ser fram emot som FAN, för att gå dit betyder att jag kommer närmare att få ta bort tanställingen från helvetet snart. Funderar på att ta en tur på stan efter och köpa sminkbottagning och annat skit. Tar nog en kopp kaffe nånstans i min ensamhet.

Nu ska jag se House och sen sova. Boa noite!


Superfin bild från sista. Jag, Forsmark, Sorjo, Bea, Josef & Jenny!


Kult och bra!

Försov mig idag. Inte så jävla oväntat kanske eftersom jag bara sovit 3 timmar natten innan. Blir ett nytt försök imorn! Funderar på att skippa praktiken den här veckan och vara inne på skolan för att jobba igen lite saker jag missat.

Idag har jag däremot legat i sängen precis hela dagen, har inte ens klätt på mig! Det enda vettiga jag gjort är att duscha och fixa spotify premium, så nu kan jag lyssna i mobiltelefonen. Ska förövrigt köpa en ny telefon snart eftersom jag hatar min Vivaz Pro. Funderar på en Xperia x8 eller x10 mini pro. Så om nån som har en sån råkar läsa detta kan ni ju hojta och säga vad ni tycker. Kan inte köpa mig nån dyr historia eftersom jag kastade ut 3300 kr på Vivazen för fem månader sen typ. Irriterande som fan.

Nu ska jag slå på ett avsnitt House säsong 7 och försöka sova! Gute Nacht!

Socker, peppar och salt.

Ligger i sängen och väntar på att MILF ska ladda klart, så jag har någonting att kika på innan jag somnar. Tror ärligt talat att jag dissar första lektionen imorgon, eftersom det bara är en lektion när vi ska ta igen sånt vi missat och det kan jag väl fan göra hemma.

Igår vare Valborg. Jag, Forsmark och Bea var hos Jenny med massa folk. Det var kul som fan förutom att jag vet inte riktigt vad jag gjorde hela kvällen, tiden gick så jävla snabbt. Helt plötsligt var klockan 6 på morgonen och jag sa till en svin packad Bea att "är du vaken tills Cosmos öppnar får du en pizza av mig!". "Ah föfan klart jag grejar det" svarade hon så gick vi hem till henne och väntade. Men eftersom Bea inte ens kan va vaken en helt natt om de så gällde 2 miljoner kronor så slutade de ju med att hon somnade givetvis. Vi låg i Beas säng, jag, Forsmark och hon och gosade och kramades i över tre timmar till Chris Medina - What are words... Haha, vi kramas ju aldrig i vanliga fall? Nu har vi ju fått gos så det räcker i 200 år framöver.

Nu har MILF laddat klart så nu ska jag slå igång den. Auf Wiedersehen!

Chris Medina - What Are Words Auf Wiedersehen

Chris Medina - What Are Words


RSS 2.0