Carutchi! Han dog föfan! Jävla häftig kille.

Nu sitter jag hos Jim och Lisa och degar. Har nyss diskar deras berg av disk som Jim inte orkade göra nått åt, så jag fick rycka in snel som jag är! Jag och Patan var på skolan idag. Som vanligt gick vi runt och gjorde inte ett shit. Jag var astrött eftersom jag klev upp klockan 02:30 och körde en halvtimmes yoga pass klockan 5 på morgonen. Iallafall när vi var klar med skolan gick vi på mcdonken och åt hamburgare, det var gott. Patan såg en gubbe med glasögon och sa: "- Fan va kul att ta av han glasögonen!". Vilket jag svarade på med: "- Det skulle vara mycket roligare om man var osynlig!". Ja.. Jag är som sagt trött idag. Jag vet inte om det hänt så mycket mer, min lillasyster Nora, som är 5 år, har iaf lärt sig att räkna till 107 och efter 107 så dör man tydligen säger hon. Intressant! Föresten så undrar jag om Alex lever? VART ÄR DU KVINNA? I miss the driska.

Btw, alla som är skyldig mig pengar, jag vill ha igen dom nu. DRISKAN.


Öl i huvudet

Idag var jag hos tandläkaren.. I 80 minuter. Fick sitta och vänta en halvtimme, för min tandställning jag har uppe i gommen som jag egentligen bara skulle ha typ 6 veckor, sa dom för ett år sen(...), var inte klar på tandtekniska. Sen tog det en timme för dom att trycka fast den och jävlas och sedan skulle jag byta sträng i min räls också, så nu har jag ont.

Jag åkte iaf till skolan sen och degade. Satt mest och väntade på att dagen skulle ta slut så jag kunde va med Alex en stund. Vi åkte ner på stan och åt donken. Det var så jävla kallt, stod ute medan Alex rökte och ville gråta när jag kom in i värmen igen för mina fingrar dog ute typ. Sen kom jag på att mamma var i stan och att hon kunde köra hem mig och Alex så vi slapp ta bussen och gå hem från busshållplatsen i 18 minus grader. Väl i bilen så droppade min 5 åriga lillasyster världens citat. "Vad sa täcket till sängen? Dra upp lakanet kompis!". Jag och Alex bröt ihop åt min systers skämt hon själv kommit på. Sen skrek hon i 20 minuter och jag höjde volymen på musiken, hon sa åt mig att sänka för annars skulle jag få ont i huvet för att det var så högt,
jag sa åt henne att hon skulle få ont i huvudet om hon inte var tyst snart. Sen åkte vi hem.

Well, imorn ska jag och Alex till skolan, sen ska vi ut och dricka öl. Det ser jag fram emot. DRISKA!


The bridge to your voice

Jag blir så jävla trött. Fick Voddler idag av Carro, tack som fan för det, och tänkte: "Kung! Nu kan jag nöta lite film eftersom jag ändå inte har nått liv." Så jag sökte reda på en fantasy barn film (the bridge to terabithia) och sa för mig själv: "Nåväl, barnfilmer kan i sällsynta fall vara förvånansvärt bra". Jag börjar titta att filmen handlar om en mobbad pojke vars pappa är elak, men det börjar en ny tjej i skolan och det klassiska händer, jo att de blir bästa vänner och bor grannar och hela jävla paketet. Kanon tänkte jag, grabben fick en polare, de leker bygger kojor, ger igen på skolans elakaste brud osv, och vad händer? Jo, flickjäveln ramlar ner i en å, slår huvudet och drunknar! Well great, jag satt här i min säng och bölade som en idiot åt en barnfilm... Filmen tog slut och jag kände mig inte riktigt som en människa igen, så jag hittade en film med Hillary Duff (Raise your voice) som jag vanligtvis ALDRIG ens skänker en tanke åt men jag tänkte: "Vafan jag tittar på denna blaska nu så kanske jag blir på gott humör igen för filmerna hon är med i är i 99,9% av fallen ofarliga". Men vad händer? Jo, 5 minuter in i filmen så blir hennes bror manglad av en lastbil. Give me a fucking break, samma jävla visa igen. Bruden såg ut som hon var på G att böla hela filmen. Grattis Elin Winterstam, av 99,9% lyckades du välja de stackars 0,01% du inte skulle välja, bra jobbat. Filmen var kass och jag vart inte gladare.

Nåväl, jag håller på att hosta upp mina lungor, jag har endast klivit ur sängen idag för att gå till kylskåpet, jag missade skolan, jag har ont i ögat när jag böjer mig ner och jag sölade ut ett glas saft. Min dag. Jag har knäppt några bilder jag bjuder på iallafall. Enjoy.


  


En halvliters kork

Jag har varit lite tyst ett tag nu, men jag har haft fullt ös med mina brudar hela jullovet, that's why!

Idag iaf så vaknade jag lite sent när jag skulle till skolan, så min arma mamma körde in mig. Där träffade jag Alex och vi chillade ett tag typ och skrev hans CV som vi sedan åkte ner och lämnade in på Carlings i stan. Alla vi mötte typ asgarvade hela tiden och såg ut som de nyss vunnit en miljon kronor. Jag och Alex fattade ingenting och undrade smått om alla vunnit en miljon och varför isåfall inte vi vunnit nått. Vi kom fram till att om vi skulle köpa en triss lott skulle det nog bara sluta med att lotten var feltryckt och det skulle stå att vi vunnit en melon x10, så vi sket i att köpa nån. 

Sedan drog vi iaf vidare till birsta. Alex får inte handla kläder utan mig för då köper han upp sina pengar på onödiga och jätte dyra saker. Han ville iaf gå in på Jack and Jones och bara titta, men det slutade med att vi kom ut därifrån med en assnygg tröja och en tshirt förvånansvärt nog, plus att vi insåg att Alex inte bara hade 350 kr i persentkort utan 500. Efter att vi jublat över det en stund hittade jag också lite kläder. Typ en jätte rosa tröja som Alex övertalade mig att köpa efter att jag protesterat i en kvart eftersom jag inte tycker om rosa i vanliga fall. Vi gick runt och chillade och Alex hittade en snygg kavaj, så nu blire pimpstyle i helgen! Mycket kul må jag säga.

Jag var on fire idag och droppade citat efter citat, som egentligen inte är roliga, men är så dumma så de blir kul, typ som:

"- Har du eld?"
"- Nej."
"- Stick och brinn!"

Hahaha så jävla dumt men vafan. DRISKA!


RSS 2.0