Inte nog med att ni tagit mitt ris, ni är dum i huvudet också.

Idag har varit en rolig dag må jag säga. Den började helt enkelt med att jag vaknade, som många andra brukar göra när de slutat sova, och ringde Bea. Jag krävde att hon skulle möta mig och följa med mig till Maz för att köpa en pizza, för det hade jag planerat redan natten innan. Sagt och gjort, hon följde med mig till Maz och jag fick min pizza. Efter jag ätit upp vek vi in på kiosken breve för Bea skulle ha en glass. Jag var påväg in när jag nästan krockade med Nicke i ingången. Han satt i solen och tittade på en stund när jag spottade pizza ur min tanställning, försökte smaka på Beas glass och dessutom pratade oavbrutet eftersom jag inte tagit medicin idag. Det slutade med att han frågade Bea: "- Har du varit med Elin hela dagen? Hur har du orkat det? Haha." Bea svarade med: "- Ser du inte att jag stängt av hjärnan här?"

I vilket fall som helst
tog han bilen och for iväg och jag och Bea började vandra dom 600 meterna bort hem till hennes hus. Vi funderade om vi kanske skulle gå ut och gå idag eftersom jag satt i mig en pizza och hon lite annat smått och gott. Men när vi kom hem till henne så vart jag så fruktansvärt trött så jag total däckade i hennes soffa. Där låg jag i två timmar medans Bea sparkade på mig lite då och då för att jag skulle vakna men jag vägrade. Klockan 20.15 slog jag upp ögonen igen och funderade på vart fan Beatrice höll hus någonstans. Men efter ca 2 minuter hör jag att hon, Forsmark och Julia kom gående på uppfarten. 10 minuter senare joinade Jenny och Josef också vårat sällskap. Vi satt ute på Beas altan och där hittade Josef en burk med såpbubblor. Det urartade i att jag och Forsmark hysteriskt började vispa runt med armarn för att bubblorna inte skulle spräckas. Jag lägger upp en film på det, och en film på Josef när han gör en rökbubbla.

Senare gick vi på macken och köpte oss lite godis osv och Forsmark gick hem. Vi andra satt ute en stund till. Eftersom jag och Jenny har blivit helt sjukligt beroende av att spela Tjuv (kortspel), så var det det vi roade oss med en timme medan Josef, Bea och Julia satt och funderade på nån jävla lista med sjuka saker vi ska göra i sommar tydligen. Sen gavade jag så in åt helvete när Jenny försökte imitera någon som fick hjärnblödning. Jag skrattade i typ en kvart åt det och ingen annan tyckte det var kul. Sedan hoppade jag och Jenny studsmatta i 5 minuter, sen vart det för jobbigt så vi gick in allihopa och såg Final Destination 4, sen gick vi alla hem till sig.


Stäng lårbenshalsen annars får du popcorn

Ja.. Jag vet inte alls. Jag har varit på vansinnigt dåligt humör idag. Kan nog bero på att jag somnade klockan 11.00 imorse och sov till 14.15. Iallafall så ramlade jag bort till Bea runt halv sju, Forsmark var också där, som vanligt. Vi gjorde ingenting fram till halv åtta, då vi drog ut Suss, satte oss i bilen, for in till Timrå och hyrde en film, för att sedan åka på Domus för att inhandla 3 stycken 1,5 liters cola, en påse cheezballs, 3-pack popcorn och en påse karameller. Vi tog våra godsaker hoppade raskt in i bilen och blåste tillbaka till Sörberge. Vi knölade ihop oss i soffan, jag, Bea, Forsmark (fast han satt som vanligt i sin lilla barnstol breve soffan), Suss och Ted, vrålåt och tittade på filmen. Den handlade om någon kille som var jätte smart och dödade massa folk även fast han satt i fängelse osv. Jag och Bea vart helt maniska och började känna ett sug efter att också få spränga några bilar i luften och total mörda någon genom att blåsa skallen av nån människa. Det slutade med att vi satt i slutet av filmen och ropade: "- MEN SPRÄNG HUSET DÅ.. Man blir lite lycklig när man ser att dom dör!". Jag insåg att vi lät sinnessjuka så jag sa: "- Det är fan tur att ingen hör oss nu, vi skulle bli inlåsta och ingen skulle vilja vara med oss igen om någon hörde allt!". Anyhow, filmen tog slut och vi började gå hemöver, eller ja, jag och Forsmark skulle gå hem och Bea skulle följa med en bit. Jag bjuder på en här från hemfärden:RSS 2.0