A christmas carol

Jaha, nu är det åter igen jul då. Pippi är nyss slut och jag har precis duschat. Jag bryr mig mindre och mindre om julen för varje år känns det som. Tänker tillbaka och mina senaste jular.

2007 var jag tillsammans med Patrik och jag minns att han och Timmy kom till mig på julafonskvällen och spelade x-box och sov över här. Två veckor senare, den 7 Januari 2008, flyttade jag iväg på hem i Gävle i ett år, vilket betyder att allt bara totalt eskalerade.

2008 bodde jag på Älvgården och var tillsammans med Rickard. Jag åkte hem över julen och jag har för mig att vi var hemma hos mig på julafton och gömde oss inne på mitt rum större delen av dagen.

2009 hade jag och Kim nyss gjort slut och jag var fast i någon slags lätt alkoholism. Jag satt i två timmar och grät för att jag inte hittade någon sprit och åkte tillslut iväg till en kompis och söp. Fick den brilljanta idén att åka till Kim, vilket slutade i att jag åkte hem till min kompis igen mitt i natten gråtandes och var ledsen till 6 på morgonen då jag slutligen somnade.

2010 hoppas jag ju verkligen blir bättre. Förvisso hatar jag alla dom torra skämten när nån öppnar en julklapp som är inslagen i en låda som tidigare innehållit tex ägg och någon säger: "Åh, ska du få ägg i julklapp?" Ha ha ha, hillarious hurru. Jag och Beatrice har planerat att efter vi är klar med familjerna ska jag gå hem till henne och vi ska titta på Sunes Jul och på Kvarteret Skatan firar jul. Vi ska ha svin roligt och garva åt allt dom säger på filmerna och allt ska va fantastiskt.

God Jul allesammans och Gott nytt år!


ÅRHUNDRADETS VIDEO

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

HAHAHHAHAHHAHAHAHA ÅRHUNDRADETS VIDEO

Dag 9 – Din tro

Jag antar att jag är Agnostiker, eftersom jag inte tror på Gud men jag kan ändå inte motbevisa honom. Jag har alltid sagt, från att jag var liten, att jag inte kommer att tro på Gud fören jag ser honom själv.

Och eftersom jag inte tror på någonting blir detta ett kort inlägg!

Irriterad, trött, uttråkad. Dö för fan.

Är på ett pissigt humör, förmodligen för att jag inte sovit någonting. Nora har en kompis hemma och dom skriker och är allmänt jävla skitjobbiga. Jag hatar barn, verkligen avskyr dom. Jag lovar att om jag skulle hamna i helvetet skulle det vara smaskande barn runt om mig... Men nu har jag iallafall ätit så jag kanske blir på lite bättre humör. Ska slå på första Underworld och titta på den nu. PZ

Dag 8 – Ett ögonblick

Ja den här skulle jag egentligen göra igår, men jag orkade inte så jag får väl göra den idag, vilket är tur, eftersom jag fick ett ögonblick att skriva om nu på morgonen. Det kan ju va kul för alla skadeglada fuckers eftersom jag tänkte skriva om ögonblicket när jag kom till skolan och insåg att jag inte behövt åka dit.

Saken är den att jag går i skolan i stan, och med buss tar det ca en halvtimme dit. Jag somnade sent inatt, vid 2-3 tiden och jag är tvungen att kliva upp klockan 06:00 för att hinna, även fast jag börjar 08:50. Mamma väckte mig i vilket fall, och jag var skit trött. Morgonen började fint med att jag inte hittade min foundation. Jag sprang runt i 40 minuter och sökte som en idiot och hittade den inte, jag var förbannad och skrek inte allt för vackra ord och sparkade på saker. Jag fick lösa det på nått jävla vänster och tillslut vart jag klar och började promenera till bussen.

Det är ca 1 km till bussen och det är inte så jävla kul att gå i -15 grader varje morgon. Jag var ännu mera sur för att jag inte hittade mina jeans, och medans jag gick och mumlade svordommar vart jag snorigare och snorigare så till slut råkade jag snyta mig över halva ansiktet när jag andades ut, vilket var skitäckligt. Jag kom fram till busshållplatsen och väntade på att både Bea och bussen skulle komma. Båda två kom tillslut och vi slog oss ner och väntade på att komma fram.

Väl framme sa jag hej då till Bea som skulle gå mot 3:ans busshållplats och jag till 4:ans, eftersom vi inte går på samma skola. Som tur var så stog min buss inne, så det var bara att kliva på och sätta sig. Bussen åkte iväg och efter ca 7 minuter som det tar att komma till skolan från Navet var jag framme.

Jag gick in på skolan, kikade omkring och såg inte en käft från min jävla klass där någonstans, förutom en kille som kom på samma buss med mig. Jag sökte reda på min mentor och frågade han vafan vi skulle göra egentligen, och han svarade: "Nja ni ska bara se en julfilm och sen åka hem." Jaha, tänkte jag, har jag släpat mig upp 6 på morgonen och åkt till skolan för att se en jävla film jag inte alls är intresserad av att se? Kul liv. Han sa iaf att han hade något papper till mig jag skulle få så vi vandrade iväg till verkstaden.

Väl där gav han mig en restuppgift som jag redan hade hemma, så det var ju också fullständigt jävla onödigt. Det enda bra var att jag fick tre skumtomtar av honom. Jag gick iväg iaf, smsade Christoffer och frågade honom om han var vaken och om han hade en bil. Som tur var så var han ute och körde så han kunde hämta mig och köra hem mig, som en fucking räddare i nöden eftersom det inte gick nån buss hem just då.

Så tack till Christoffer och tack som fan till fittskolan som gjorde att jag fullständigt slösade bort 4 timmar av min dag!

Dom har ställt om han till demo

Och varför heter det här inlägget så? Jo för att igår när jag kom till Bea satt hon och Alma och kikade på Toy Story 3. Buzz var i full gång att flaxa omkring och ta Woody och alla till fånga och jag utropade: "VAFAN HAR HÄNT MED BUZZ?" och Bea svarade: "Dom har ställt om han till demo." Jag stirrade på henne sen började jag asgarva eftersom att Bea knappt vet vad demo betyder för fan.


Jag och Bea kikade på Trollkarlens lärling idag, den var värdelös, finns absolut ingenting att säga om den, jävla skit film. Vi såg även How to train your dragon och den var fantastisk! Jag vart helt cp kär i Toothless. Han ska bli min egen drake, enda nackdelen är att de inte finns på riktigt, men om man bortser från det är allt fantastiskt!Jag tycker även att ni som orkar läsa min blogg är fantastiska, tack för det! Men jag har ett litet problem och det är att jag inte vet hur jag ska svara på kommentarerna! Jag orkar liksom inte göra ett nytt inlägg för varje kommentar och svara på. Jaja ni får väl dela åsikter om hur ni tycker jag ska göra om ni har lust! Nu ska jag nog ta sömnmedicin och sova, skola väntar imorgon, sista dagen innan jullov! PZ

Hjälp mig lite dårå

Jag ska köpa en ny telefon i veckan, eftersom det nu har passerat ett år och jag har inte haft en riktigt fungerande mobil. Nu har skärmen slutat fungera på den som jag haft längst och jag har nu en telefon som inte ljudet fungerar på vilket resulterar i att jag inte hör när någon ringer och det kostar mig mycket pengar för jag måste ringa upp folk hela tiden. Jag har funderat på att köpa en Sony Ericsson Vivaz Pro, men jag känner ingen som har nån så jag vet inte om den är bra eller dålig. Så min fråga är: Kan någon som har en säga om det är värt att köpa en?


Dag 7 – Din bästa vän

Nu är det så att jag har många bästa vänner, och ni vet vilka ni är så jag behöver inte skriva upp er här. Men eftersom jag är mest med Bea så skriver jag om henne.

Nå, min bästa kompis heter Beatrice Dahlberg och är lika gammal som mig. Vi har känt varandra sen vi gick på lågstadiet men började väl vara mer med varandra i sjuan. Vi umgås varje dag i princip, eller jag går slaviskt till henne varje dag, dels för att hon inte orkar gå till mig, dels för att det är närmare till Ica och kiosken från henne.

Hon är väldens mest otekniska människa, kan absolut ingenting om datorer eller någonting, vilket är ganska underhållande för hon har fått en ny dator nyss och hon sitter i bakgrunden och försöker lära sig hur man använder spotify, Forsmark fick hjälpa henne.

Vi tycker oftast samma sak om allting, har samma åsikter och stärker varandras argument när någon säger emot oss. Det brukar oftast vara jag och Bea mot resten. Men vi har inte ens i närheten av samma klädsmak, inte samma smak för killar, inte riktigt samma smak för filmer, inte helt och fullt samma musiksmak och våra personligheter är väl också väldigt olika. Bea och väldigt lugn och lite lat, fullständigt oestetisk och oftast trött medans jag är väldigt hyper, också lite lat förvisso, har en djup tänkande sida och sover aldrig. Jag är lakrits och Bea är choklad, så att säga. Det vi är fullt överens om är saker vi hatar, där är vi äckligt lika.

I humöret är vi också väldigt lika. Vi är väl oftast väldigt glad, eller glad och glad, vi är oftast väldigt skadeglada. Tycker det är skitkul när folk ramlar typ och sånt, eller när det går skitdåligt för nån. Vi älskar också att reta folk, speciellt Forsmark och Beas syster Alma, det brukar sluta med att Alma säger att vi är fula och äckliga och att hon inte älskar oss. Vi är dessutom väldigt tjuriga och förut kunde vi bli skitsura på varandra längre, men nu har jag lärt mig att ge upp eftersom att Bea har börjat härma mig som en tre åring när jag försöker diskutera med henne och hon brukar lipa åt mig. Så nu brukar jag låta henne vinna.

Bea brukar väl mer eller mindre använda mig som en ordbok eftersom att hon vet att när jag är hemma sitter jag 70% av tiden och googlar olika saker (igår var det neglect och Te festen i Boston jag googlade tex). Jag tycker om att prata och Bea tycker väl att det är okej att lyssna, så för att få ut nått av det brukar jag berätta nya intressanta saker jag lärt mig för henne så lär hon sig någonting också, haha.

Vi styr vårt liv efter tvprogram eftersom vi har lätt att bli smått besatta av saker. Förut var det Lite sällskap som vi satt varje måndag och såg, vi gick faktiskt runt och längtade på veckorna för att det skulle bli måndag, vilket är helt sinnessjukt eftersom det är någonting man aldrig annars gör förfan! Nu har det varit Robinson och Teen Mom, som förövrigt börjar om 20 minuter.

Jag vet inte om vi är de två bästa kompisarna i hela jävla världen som aldrig kramas med varandra, förutom på fyllan, aldrig skriver snälla och gulliga saker till varandra, nästan aldrig säger att vi älskar varandra. Jag vet inte varför, jag antar att det är för att vi hatar sånt där gulligt jävla skit och tycker att det är vansinnigt överskattat och blir lite smått äcklad och får en obehagskänsla av sånna grejer. Vi vet att vi älskar varandra osv. Eller hon tror att jag älskar henne, men det gör jag inte, men jag tror att hon mår bra av att tro det så hon får fortsätta, hehehe.

Vi har en störd humor och skulle folk höra vad vi två pratade om så skulle vi nog inte ha några kompisar. Faktum är att vi nog skulle få flytta utomlands eller nått. I vilket fall som helst så tycker jag att hon är fantastisk och hon har hjälpt mig mycket när jag mått dåligt. Vilket jävla långt luddigt inlägg det här blev, men min och Beas historia är ganska lång och luddig, Beas hjärna är iaf grå och luddig, det sa hon till mig för nån månad sen.Bilder på oss från 2009, vi har inte orkat knäppt några nya fina, hehe.


Dag 6 – Din dag

Lovade ju att jag skulle skriva igår, så det får bli om gårdagen ändå.

Vaknade på dagen nångång. Vet inte när, låg i sängen mest. Vid 17.00 åkte mamma iväg till moster för att stanna över natten och äta och sånt skoj, så jag var alltså ensam hemma. Jag gick runt och städade lite och tände ljus osv medans jag inväntade Bea, Agnes och Maja som skulle basta hos mig.

Vid 19:00 ramlade mina tre vänner in iaf och jag och Bea delade på min pizza och och Maja smakade en bit också, sedan slog vi oss ner i soffan för att titta på Robinson finalen. Jag och Bea satt mitt emot varandra i varsin fåtölj och skrek och mådde nästan dåligt där ett tag för det var så spännande. Vi har ju undvikit alla som sagt att de vet vilka som vinner så vi ska slippa höra det. Erik vann iaf och vi gick runt i eufori ett tag.

Vi bytte iallafall om och gick ut för att basta. Efter ett tag märkte vi att det bara blev kallare och kallare i bastun och jag insåg att eldan hade slocknat. Så jag fick tillslut gå och be våran granne att få igång elden igen eftersom jag misslyckades hela tiden. Vi satt där ute i en och en halv timme iaf tror jag och jag, Bea och Agnes gick ut och slängde oss i snön en gång men Maja bangade på det.

Vi gick in och duschade och sånt och Bea höll på att somna i soffan medans Agnes och Maja spelade lite yatzi och jag åt popcorn. Vid 01:00 gick dom hem iallafall och jag gick till sängs! Vi hade väldigt kul iaf, jag och mina dudies <3

(har inga bilder från igår men jag slänger upp en på mig och Agnes)


Sy? Vadå sy?

Sitter och tittar på Boston Tea Party, jag har redan sett alla avsnitt 200 000 000 gånger, men jag ledsnar aldrig. Faktum är att jag tittat på nått Filip och Fredrik gjort flera gånger i veckan under två års tid nu. I vilket fall som helt så ser jag på senaste säsongen, avsnittet om krig och fred när Filip måste sy sig själv i benet.

Då kom jag helt osökt att tänka på alla gånger jag sytt i armarna. Egentligen skulle jag väl ha behövt sy bra många mer gånger än jag gjorde, men jag orkade inte åka in på akuten hela tiden. Det var ju dumt att jag inte gjorde det, för då hade jag nog inte haft lika fula ärr som jag har nu. Visserligen har dom bleknat nu på underarmarna väldigt mycket, så man tänker inte så mycket på det när jag har en tröja som täcker över armarna. Fast huden ser skrynklig ut eftersom det är så mycket ärr som står upp. De har väl bleknat en del på överarmarna med men dm syns forfarande väldigt väldigt mycket. Det värsta är att de sticker ut så väldigt mycket så mina armar ser helt knöliga ut. Tur att mina polare tycker det är mysigt att klappa på dom.

Har inga nya bilder men här är någon gammal på hur det ser ut iaf:


Nu tjatar Forsmark att jag ska gå till Bea så jag får väl ta och göra det då!

Upptäckt, skott, dansa.

Jag tror jag väntar med dag 6 på listan, eller vilket nummer det nu är, till dagen är klar.

Sitter i min säng nu och väntar på att mina dudies ska komma hit. Vi ska se på sista avsnittet av Robinson och sen ska vi basta lite här hos mig. Bea lär väl komma först av alla eftersom hon hade tänkt äta upp halva min pizza jag fick av morsan, så hon är på G hit.

Igår åkte jag iväg till Bea vid tre tiden. Köpte tre julmunkar, julmust, en risifrutti och en julstjärne blomma till Susanna på Ica. Slog mig ner i soffan där de var i full gång att se Knight and Day för andra gången. Vi chillade ett tag sen rasade Agnes och Alex in lagom till Robinson. Jag och Bea hojtade åt dem att de skulle vara tysta och snälla annars fick de fan gå hem. Vi såg klart och var lite sur över att Helene vann tävlingen eftersom vi hejade på Erik. När det var klart irrade vi oss iväg i snö ovädret till kiosken och köpte några klubbor. Alex gick hem och vi andra tre traskade tillbaka till Beatrice för att titta på Ransom som gick på 5:an. Jag och Agnes hade lite panik på slutet och jag råkade nästan klämma sönder hennes hand som jag satt och höll i som det gällde livet. Sedan gick vi hem, jag och Agnes. Jag hade svårt att sova som fan och slocknade inte fören klockan 05:00 typ. I tristess där på natten kikade jag runt lite på internet och hittade några fina tröjor på BikBok som jag funderar på att köpa. Lägger upp nå bilder. Sen ska jag skicka ett mail till morfar och sedan spela Cercent Solitaire som vanligt. (Klicka på namnet så kommer spelet upp) PZ.


149:-/299:-/149:-

Vafan säger du?

GE MIG EN VODKA OCH LITE KAMRATSKAP FÖR HELVETE

Okej, nu är det så att jag googlade mig själv (vet vilken jävla tönt jag är som gjorde det men go fuck yourself) och hittade lite intressant cp shit från mina gamla bloggar, när jag mådde som en röv, tänkte jag kunde väl lägga upp nå smakprov, hehe:
Vill inte vara ensam och nykter.. Livet blir för mycket för mig då.
Kan vi inte glömma vilka vi är? Låta oss luras av substanser,
som gör oss till någon annan? Bara en liten stund? Beskriva varandra med beröring, istället för att skrika det verbalt. Allt som vi alltid velat göra, men aldrig vågat, kunnat. Vi kan om vi vill, du är vacker och jag någon.
(Måndagen 13 Juli 2009)


Jag hatar att vara hemma, ensam, jag vill inte vara ensam, jag hatar att vara det.
Det kryper i mig, ensamheten, den äter mig... Och mörkret kväver mig. Vad hände?
Vem kan leva i ett rum fyllt till bredden med mörker och ensamhet?
Kan du sova?
Kan jag sova?
Det är inte stilla här. Det är kvavt, och jag är hög på mörker och ensamhet.
Vem värmer mig när jag fryser?
Ensamheten? Mörkret?
Rädslan?
Jag hatar det, för dem tre gör det iskallt i mitt rum.
Och ingen kunde rädda mig.

Jag, kylan, mörket, rädslan och ensamheten... Älskar vi varandra?
(Söndagen den 5 Juli 2009)

Haha ja vilket jävla bullcrap. Eller kanske inte, jag kände väl så då, men vafan det låter ju helt jävla rubbat. Hade fått en kommentar där någon undrade om jag var schizofrein, man kan ju förstå varför!

Dag 5 – Din syn på kärlek

Hm, ja.. Jag vet inte. Jag har ju haft tre långa förhållanden på ett år förut, och nu har jag varit singel ett år. Så vad jag kan dra för slutsats är: Jag saknar att ha någon att tycka om och bry mig och jag saknar att ha nån som tycker om och bryr sig om mig. Att ha någon att somna med och vakna med och tycker att man är fin oavsett hur man ser ut. Nån att skratta med och fördriva tiden med. MEN, jag saknar inte svartsjukan, oron över att han ska va med någon annan när man är ute och super, bråken över saker man missuppfattat, tårarna, allt sånt där.

Det bra väger inte över det dåliga i det här fallet, inte för mig iallafall. Jag är hellre utan. Därför har jag skaffat mig en Beatrice som jag kan bry mig om, fördriva tiden med, skratta med, somna och vakna med om jag så vill. Hon tycker alltid att jag är fin också hehe. Hon är marginellt bättre än en hund och hon är en bra partner in crime. love you

Men Helene vad tycker du om mig då?

Hade återigen en helst sinnessjuk dröm inatt. Drömde att jag var bästa polare med Petter, rapparen alltså, och att jag skulle bo hos honom med hans familj. Helt plötsligt var vi på Ica och då stod min granne Oscar framför mig i kön, vi började mucka med varandra och det slutade med att jag la av världens jävla spottloska i ansiktet på honom. Fattar inte vad det är med min hjärna...

Jag och Beatrix var och tränade idag. Passet som är på torsdagar är helt vansinnigt jävla jobbigt. Vi kämpade oss igenom det iallafall duktiga som vi är och sedan kom Ted och hämtade oss. Jag duschade och öste i mig några fiskpinnar och spatserade sedan iväg till Bea för att invänta Robinson. Vi höll på att skita ner oss för det var så jävla spännande. Vi satt och skrek och svor när det var tävlingar och vi jublade och drog en high five när Erik vann en av dom. Mats åkte ut först och vi vart skitsur för att han fick komma tillbaka, vi hatar honom för vi tycker att han är en dryg jävla fitta! Sen åkte Marcus ut och vi hatade Misha lite för att hon röstade på honom! Jag slog fast att jag ville att Marcus skulle vara min egen bög. I vilket fall som helst så ringde Agnes mitt i allt och sa att hon ville anta sig utmaningen att hitta nått jag kunde ha på mig på nyår. Hon sa även att hon ville att jag skulle ha en klänning på mig och då skrek jag och Bea NEJ i kör. Jag skrek nej för att jag känner mig enormt jävla obekväm i klänningar eftersom det tillhör kategorin av kläder jag aldrig någonin använder om det inte är nått jävligt speciellt, typ som ett bröllop. Bea skrek nej för att, jag citerar: "Alltså, på studenten när du hade klänning på dig gnällde du bara i flera timmar och ville ta av dig den, så du får fan inte ha nån jävla klänning på dig för mig.". Vi kom fram till att vi inte skulle hitta en klänning till mig utan någonting annat fint. Sedan gick jag iallafall hem och nu sitter jag här och lökar. Ska spela lite Crecent Solitaire nu. Hejdo

Dag 4 – Vad du åt idag

Jaha, det är ju typ helt stört jävla ointressant, men för er som ändå undrar så åt jag några varma mackor när jag vaknade. Vilket jag förövrigt är chef på att göra. Sen efter jag tränat åt hade mamma tydligen bestämt att vi skulle äta fiskpinnar till middag, så då åt jag det och pulvermos.

40 - 30 och matchboll

Vaknade vansinnigt förvirrad imorse. Eller imorse och imorse, det var väl mitt på dagen. Jag hade nämligen drömt att jag hade ringt till Beatrix och frågat henne om vi skulle klättra i berg och sedan gå på birsta efter det. Hon sa ja och även Forsmark och en kille som jag inte har en blekfet jävla aning om vem det var skulle följa med. I vilket fall som helst ringde jag upp igen efter ett tag och då var Forsmark och den andra killen redan hos Bea. Jag fågade henne om vi skulle åka snart och hon svarade: "Nej vi tänkte åka utan dig." När jag undrade vafan då för så skrek hon: "FÖR DU ÄR EN JÄVLA PSYKOPAT OCH JAG HATAR DIG!". Jag blev fett ledsen eftersom jag inte hade gjort någonting och vaknade upp och kände en stark motvilja för Bea.Vi åkte iallafall på Birsta, jag, Bea, Alma, Moa och Susanna. Var tvugen att köpa några julklappar eftersom jag inte gjort det än, så nu har jag införskaffat mig mina två julklappar för i år, till My och mammizh. Jag och Bea bestämde oss för att inte köpa några julklappar till varandra, eller ja, Bea sa att hon hade en sån jävla dyr telefon räkning den här månaden så då gick min julklapp fetbort. Jag hittade två fina tröjor till mig själv och en bok också, lägger upp nå bilder på. Boken har jag ingen aning om vad den handlar riktigt, greppar inte baksidan, men den är nog bra. Om någon har läst den kan ni ju säga vad ni tyckte!

Monki 125:- / Gina 149:- / Lagerhaus 29:-

Dag 3 – Dina föräldrar

Min mamma heter Cicki och är 40 bast. Som de flesta vet bor jag hos henne och har gjort i snart 6 år tror jag det är. Flyttade hit när jag var 12, tror jag. Jaja, hon är iaf gift med Kricka som är toppen och tillsammans har dom min yngasta syster Nora som är 6 år.

Min mamma har jobbat på Dompan i Timrå en herrans massa år, sedan jobbade hon på Kicks i Birsta ett tag. Efter det så pluggade hon nå år och började jobba på Nordea. Sedan vart hon sjukskriven och nu jobbar hon som målare, precis som jag håller på att utbilda mig till. Jag surade ihop lite när hon sa att hon skulle börja jobba med det, jävla härmapa, men nu tycker jag att det är okej!

Min pappa bor tre gator bort, jag har inte haft så bra kontakt med honom, men nu är det bättre. Han brukar få köra mig till och från skolan när jag missat bussen! Haha. Vi brukar även gå ut och äta lunch då och då! Han är 42 år och jobbar på Kone Hissar, och det har han gjort mer eller mindre hela sitt liv!

I vilket fall som helst älskar jag dom båda!

Dissa mina armar igen!

Hej igen, trycker in ett inlägg i brist på annat!
Har funderat lite på det där med att folk jämt ska ge igen när jag säger nått dumt och det första dom går på är mina armar. Visst jag förstår att dom tror att det är det som tar hårdast på mig. Vad jag däremot inte förstår är hur de människorna inte kan räkna ut själva att eftersom jag har haft ärren i snart 5 års tid så har jag hört alla världens jävla skämt om armar! Vilket betyder att jag har haft fem års träning på att ge svar på tal om dem.

Seriöst, jag brukar säga det att ska ni säga nått elakt eller skämta om mina armar så får ni fan ta och komma på nått som ingen annan sagt innan, annars är ni inge roliga. Jag uppskattar nya fräscha skämt och elakheter, det är alltid välkommet om ni nu känner att ni absolut måste ge igen på mig. Var gärna unik och lite finurlig! Och påriktigt, här omkring är elaka skämt om mina armar så uttjatat att ingen längre garvar åt dem. Det var roligt för ungefär fyra år sen, nu har folk tröttnat!

Därför fascineras jag alltid över att det jämt är någon stackars människa som ska slänga tillbaka en kommentar om mina armar på mig, och det är alltid roligt att se deras reaktion när de inser att det rinner av mig som vatten på en gås och när de fattar att i slutänden är det bara dom själv som är fåniga. Hehehehe ja, jag tackar er alla för att jag får skratta så gott ibland! Nu ska jag se på A Christmas Carol. Puss!

Dag 2 – Min första kärlek

Ja, dag två då. Min första kärlek var Simon. Vi träffades när vi var tretton år, och jag minns inte riktigt hur det gick till, men jag tror det var för att vi gick på så många hockeymatcher. Vi kände väl varandra innan litegranna eftersom vi var lika gamla och han spelade fotboll tillsammans med IFK Timrås pojklag och jag med tjejlaget. Under det ca 11 månaderna vi var tillsammans hade vi väl mycket skoj tycker jag och då var jag jätte kär i honom på den tiden! Haha :D Vi är forfarande vänner dock och träffas ibland på fester och sånt!

Det var -24 grader idag när jag vaknade. Pappa fick äran att hämta mig och köra in mig till skolan. Väl där fick jag tillbaka min krönika och det visade sig att jag hade fått ett till MVG. Vi hade prov i samhälle också på försvarspolitik och EU och FN och sånt skräp med. Jag satt på svenskan och hade ångest för jag trodde inte att jag skulle komma ihåg nått eftersom vi hade fått en vecka att träna in 45 frågor på, så Sandra fick förhöra mig lite. Tror det gick bra dock, jag svarade på alla frågor och kom ihåg en del så jag tror jag får ett G iaf! Nu har jag nyss klämt lite donken och ska nog plugga lite tror jag. Heidooo

50 sanningar om mig själv

Drar en sånhär med för jag har tråkigt som fan!

50 sanningar om mig själv

1.
Jag har tandställning
2. Jag är laktosintolerant
3. Jag tycker att Filip och Fredrik är det bästa som finns
4. Jag har inte skurit mig på två år nu.
5. Jag har ADHD
6. Jag har ingen pojkvän
7. Det tycker jag är king för sånt är bra onödigt
8. Jag blir arg lätt
9. Jag blir arg som fan när jag väl är arg.
10. Jag älskar öl
11. Min bästa kompis heter Beatrice
12. Jag kallar henne för Beatrix
13. Jag har 4 syskon
14. Jag tycker att Sörberge är det bästa stället man kan bo på
15. Jag tycker bara om Gouda ost, alla andra smakar skit
16. Jag tycker bara om Bregott, allt annat smakar skit
17. Jag har alltid ringar på mig, dygnet runt
18. Jag bodde i Gävle precis ett år
19. Jag söp för mycket i somras
20. Jag tycker att lakrits är godare än choklad
21. Jag har inte druckit grogg på flera månader, bara öl
22. Jag ska plugga när jag är klar med detta
23. Jag knäpper aldrig kort längre
24. Jag tycker inte om när det blir för mycket folk
25. Jag tycker att det känns lite jobbigt att fylla 18
26. Jag hatar att det är -20 grader ute
27. Jag gråter nästan aldrig längre, om jag gråter så är det kanske på fyllan
28. Jag röker inte
29. Min telefon är trasig
30. Min dator likaså
31. Jag har inga pengar att köpa nya för än
32. Jag tycker att jag är fantastisk
33. Jag har tagit ut mitt löshår
34. Men jag bryr mig inte för jag tycker det ser ganska chill ut
35. Jag har inte köpt en enda julklapp än
36. Jag saknar Elin som flyttat till Umeå
37. Jag har riktigt svårt att sova
38. Jag känner knappt nån på min skola
39. Jag önskar att få ta bort mina ärr
40. Jag har slarvat ganska mycket med skolan
41. Jag har MVG i bild
42. Jag och Bea älskar 16 and pregnat och Teen Mom
43. Jag har haft katt som jag delat med Sara som hette Katt
44. Jag sörjer att det är slut på Så mycket bättre
45. House M.D. och Lost är de bästar serierna som finns
46. Jag skulle tycka det var gott med lite chips nu
47. Jag tycker att Elk 7.5 är den bästa ölen
48. Jag önskar mig en minigris
49. Jag älskar pingviner
50. Och kiwifåglar


Dag 1 – Presentera dig själv

Jaha, ja. Jag heter Elin Winterstam och är 17 år, 18 om ett tag. Bor i Sörberge med min mamma, hennes gubbe, två av mina syskon, en hund och två katter. Går i tvåan på Sundsvalls Praktiska gymnasium där jag läser till målare. Har parktik tre dagar i veckan, onsdag torsdag fredag, på Vivstavarv. När jag inte går i skolan är jag mest hemma hos Bea. Antingen sitter vi hemma hs henne, går på Ica eller tränar. Är väl ute och festar ibland på helgerna men har dragit ner på det ganska mycket nu. Jag har ett bra liv och jag är världens bästa jävla polare.

Sådär ja, av någon anledning har jag suttit hemma idag och kollat på alla avsnitt som gått av julkalendern. Den här helt jävla värdelös men jag kollar ändå. Funderar starkt på att dra hem mysteriet på greveholm, fast jag vet inte, tanten som pratar i bakgrunden på årets julkalender påminner mig om Astrid Lindgren och då blev jag sugen på att titta på Emil eller nått. Vilken jävla tönt jag är, men det skiter jag i.

I helgen var jag, Bea och Agnes ute och tog nå bärs, var bra kul det ändå! Slänger upp en bild från det, har tre dödsfula filmer på Bea men hon skjuter väl mig om jag lägger upp dom. Hihi!


Nu har jag fallit för den här jävla skiten

Jao, jag vettefan, fuck off nu kör vi.

Dag 01 – Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Mitt rum/lägenhet
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Drutten


Ja har en bra söt katt ändå! Speciellt när hon trampar på min mage.

Ostbarn

Jag kommer från: Sörberge, Sundsvall, Sverige.
Jag heter: Elin Winterstam.
När fyller du år? 6 April
Tycker du om någon just nu? Ne fyfan sånt är skit, ska väl va Beatrix då!
Om sex månader: Är jag 18 bast och det är dessutom sommar!
Jag samlar på: Fan ingenting asså, fast jag har väldigt många ramlösa flaskor jag inte orkat panta.
Gröna eller röda äppeln: Roeda är god för dom är inte så jävla sur och otrevlig. hihihi
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Beatrix, alex, forsmark eller elin!
Gillar du golf? Ne sånt är skit.
Vilken tid gick du upp idag? Öh när Christoffer ringde och väckte mig kl 15:30
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Ja, jag tkr att de är softigast
Har du strumpor på dig nu? Ne jag är barfota
Hur svarar du i telefon? "Hellu" "A, tja" "VETU!?" (Det sista är oftast när bea ringer och jag ska berätta nått)
Vad ska du göra i kväll? Inte ett jota, kika på 100 höjdare tror jag
Vad ska du göra imorgon? Lär kämpa min in till skolan iaf!
Var vill du bo när du blir stor? Ska fan dö i sörberge
Är det okej att gråta? Ja förfan de är väl bah att grina de
När grät du senast? Det minns jag inte, nå veckor sen tror jag
Vilken årstid tycker du bäst om? Höst eller nått
Laddar du ner musik från internet? Kan du ge dig fan på
Skulle du göra om du vann en miljon? Är inte nöjd fören jag vunnit 150 miljoner.
Bär du glasögon? När jag läserbrukar jag ha det, som en tant.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nä de skiter man ju i
Har du piercing? Jajamensan
Har du tatuering? Jajamensan
Vill du gifta dig? HAHAHAHAHA nej?
Vill du ha barn? Men fyfan aldrig, sånt är skit
Solar du ofta? Neeee inte längre
Är du bra på att laga mat? Tillskillnad från bea är jag toppen
Gillar du att dansa? Rock on förfan

Hur vig är du? Återigen så är jag bra vig men bea är däremot som ett jävla kylskåp.
Vilken är din favoritglass? Lakrits
Tror du på ett liv efter döden? Jag har redan gått igenom det där
Bor dina föräldrar tillsammans? Ne de görom inte
Är du morgon eller kvällsmänniska? Natt
Vilken ögonfärg har du ? Grå/Blå/Gul/Grön
Vilka hårfärger har du haft? Öh, alla utom grön tror jag.
Har du någon gång gråtit dig till sömn? Ett flertal men skit samma.
Är du beroende av något? AAA ramlösa
Senaste låt du hörde? Volbeat - Heaven nor hell
Brukar du bädda sängen? Ne jag ligger i min säng 24/7
Har du kysst någon den sista veckan? Jajamensan
Vem kramade du senast? Forsmark tror jag
Var du glad igår? Ja jag var på ett gott humör
Sminkar du dig? Kan du hoppa upp och sätta dig på
Känner du dig värdelös? Nja, ibland, men oftast är jag fantatisk

Pyramid


Klicka för att spela på Spel.nu!
jag total älskar det där jävla spelet!

RSS 2.0