Vackra olycka

Hej!
Jag mår inge bra. Jag vet inte vad fan det är men jag känner mig ledsen och ensam. Känner inte för att göra någonting alls överhuvudtaget. I blame you.

Gårdagen iaf
var jävligt skoj! Förfestade hos Jim och Lisa med massa folk! Vi var där till typ 23 eller nått har jag för mig sen drog vi in till timrå och fortsatte där till tre. Jag kom hem och gjorde fiskpinnar, käkade dom och fortsatte virra ut på byn. Var vaken till sju innan jag somnade iaf. 

Nu vettefan vad jag ska göra. Alla andra var fulla som sprutor men jag orkade inte dricka idag igen för jag är bakis och väldigt opepp. Dessutom åkte dom till ljustadalen och dit vill fan inte jag av olika anledningar. Stannar lika gärna hemma och dör istället. Jag är sugen på chips men det finns inga. Möh.

PZ


Förlåt

Va kvar på samma plats, men jag har kämpat och slitigt.
Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills.
Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss.
När jag tänker på dagen någonting hände mellan oss.

Det var du och jag till döden, ville aldrig ha någon annan.


Daysleeper

Jaha, hej.

Tänkte bara skriva lite kort om gårdagen eftersom jag inte har nått annat att göra.
Jag, Julia och Agnes drog till Jim där det var lite folk. Satt och chillade, spelade massa kort spel så vi skulle bli lite party haha. Sen kom Lisa till Jim också och alla ville dra in till Granloholm vid typ 12-tiden så hälften gjorde det. Sen ville vi som va kvar också åka in til Granloholm en snbbis och titta. På vägen dit dunkade jag och jim "Markoolio rider igen" och sjöng högt som fan av nån anledning..

"Han är en cowboy kille och allas bästa vän så se upp nu alla skrurkar för Markoolio rider igen. Himlen är hans tak och PRÄÄÄRIEEN HANS GOOOLV. Jobbar varje dag från tolv till tolv."

Haha fyfan va stört. Iallafalla så kom vi fram dit och det var mycket folk som fan där i en liten etta. Kul ändå, vi var bara där i typ 40 minuter, sen drog jag Lisa och Jim hem!
___________________________________________________________
Imorn är det typ julafton iaf, vi får se vad det blir av det. Har inte gjort ett shit idag, bara suttit hemma och degat, ska fortsätta med det nu.

PZ


RSS 2.0