En ding ding värld.

Johoru! Kan jag tala om för dig att i dag har det varit en.. vanlig jävla dag. Vaknade upp lite granna försent när jag skulle till skolan, så jag tvingade Alex att stanna kvar där och vänta tills jag kom in. Väl inne i skolan så gick vi förbi en snubbe, jag var försjunken i tankar så jag ägnade han ingen uppmärksamhet, men Alex fnös till när vi passerade honom, vilket fick mig att fråga honom vad som stod på och då fick jag svaret: "- Vilket patetiskt försök till frisyr." Jag garvade tills jag inte tyckte det var roligt längre, antagligen, sen åkte vi hem.

Väl hemma gick jag ut och va med Bea och Forsmark. Vi gick hem till Bea och tittade på "Halv åtta hos mig" där det var en tunnhårig snubbe ifrån Gottland som kallade sig själv för "Blondie", såg helt jävla pantad ut och på nått sätt dyrkade Indien utan att ha satt sin fot där. Snygg paradox. Jag vart iaf förbannad varje gång jag såg och hörde honom. Efter det så masserade Bea min rygg för jag hade ont i den. Jag var tydligen den mest oavslappnade människan hon någonsin masserat. Kan bero på att jag fick panik när hon sa: "- Nu ska jag smörja in dig lite." och spankade mig och när hon fick nått fel i huvet och skrek: "- Ta muskeln då, TA MUSKELN DÅ", i samma ton man pratar med en hund...

På vägen hem klockan 22.30 ungefär stog det en 5 årig unge utanför en dörr och gjorde nått. När vi gick förbi sa Forsmark: "- Vi kidnappar henne!" och jag svarade förskräkt: "- Men vafan säger du? Är du sjuk?... Vi bryter nacken av den!". Då dog Bea och Forsmark. Jag blev livrädd för mig själv och sa: "- Vafan jag har flera fel i hjärnan." och Forsmark svarade med: "- Ja, du har 5 stora fel... Sen har du en miljon små fel." Jag får för mig att allt det där säger nått om min personlighet, jag vet inte.

This is just so not nice.

Idag har jag handlat:

En svart ziphood - Cubus
Kate Moss "Velvet Hour" parfym
Garnier "Summe body" Nourishing cream
Veet vaxnings stripes
MaxFactor Foundation


Jag och Kicki drog iväg på birsta. Hon berättade att tanten på pizzerian där vi brukar handla hade frågat efter mig. Charmerande. Senaste gången jag och Kicki var där frågade hon oss på knaglig svenska om vi var systrar. "Nej...." svarade Kicki förbluffat. Jag typ gapade. Ja nog hade vi kunna varit systrar, det enda som kan tolkas som märkligt är att Kicki är 44 år och jag 17. Tanten hade däremot undrat idag om jag var 23 år. "Nej hon är 17" sa Kicki och då var det tanten som gapade. Jag noterade nått i bilen på parkeringen på birsta med. Jag sa "Nu tittar solen fram" och Kicki svarade helt spontant: "Ja, det är fan king det.". Jag stirrade på henne och sa: "Det märks att du varit med mig halva påsklovet eftersom det är så jag brukar säga." Sen drog vi iväg och solade. Jag vart röd och fick fräknar, men är iaf inte genomskinlig längre. Har sett ut som en maggot hela vintern ungefär och det är ju fan osmakligt. Nu ska jag bli brun och jävligt fin.

Isabell, 5 månader, du förtjänar hela himlen. RIP ♥

Ska vi spela vändtia Alex?

Jag har funderat, och kommit fram till att folk har allvarliga fel i hjärnan. Ni borde gå till en doktor och få dom felen uppkollade, annars kan det nog få fruktansvära konsekvenser. Jag och Alex var på skolan idag, totalt övertrötta som vanligt. Först är vi alltid så trött så vi bara sitter och maniskt spelr vänd tia och säger ingenting, sen övergår det i ett stadium i total "natthumor". Vi garvar åt allt och ingenting vi säger stämmer. Om jag säger till Alex: "Kan jag få ett glas?" Så säger han: "Kan jag få en val?" så säger jag: "En ralbal" osv i någon form av evighet tills vi får igen käften. Tillexempel idag löd vårt samtal såhär när jag satt och väntade på bussen hem och Alex chillade med mig för han skulle stanna i stan:

Alex: Vad skulle du helst välja mellan att ha en ölburk som hand eller att din hand brann?
Jag: Hmm.. Att den brann, för då skulle jag kunna tända allas cigg väldigt häftigt.
Alex: Ja men du kände ju smärtan och allt!
Jag: Ja men du då skulle jag väl antagligen ta ölburken då..
Alex: Vad skulle du helst..
Jag: Alex, kan du snälla hålla käften nu? Jag har svarat på 20 sånnadär nu och det får jag göra varje dag och vad jag än tar så lägger du på nån konsekvens så det slutar med att båda är lika jävla illa!
Alex: Ja.. Men bara sista!
Jag: Men.. Okej
Alex: Vad skulle du helst välja mellan att ha tix i armen så det såg ut som att du gned dig på fittan hela tiden eller ha ett skit fett ben och ett lika smalt som en pinne, där det feta benet var 20 cm kortare än det andra och du hade bara storlek 20 i skor och på det smala benet hade du storlek 50 på foten?
Jag: Ja skulle jag va tvungen att välja mellan det så skulle jag väl nog gå och skjuta mig i huvudet..

Sen har vi dom klassiska: "- Elin, vad skulle du göra om du vaknade upp i en påse med löv och lök och så var du tvungen att äta bort allt för att komma ut." eller "- Vad skulle du göra om du vaknade upp i din faster?". Dom frågorna svara jag i 98% av fallen "Jag vet inte" på.

Sen när vi gick förbi ett hus i stan när Elin skulle bju mig och Alex på mat så lyckades vi också trycka ur oss nå fruktansvärt korkat:

Jag: Fan vilket nice hus, där skulle jag vilja bo.
Alex: Ja, jag med.
Jag: A, jag också, skulle du vilja bo där påriktigt?
Alex: Ja.
Jag: Ja, jag med.
Alex: Jaa-a
Jag: Aa, asså shit vilket nice hus.

Vet inte vad det är för fel på oss. Men det är fan kul. DRISKAN

Jag skiter i om jag är harmonisk, jag vill inte bli blåst.

Nu dog jag, i min säng, på mitt rum. Iallafall var jag 100% säker på att det var det som inträffat imorse när jag vaknade iaf. I vanliga fall när jag har druckit berusningsmedel dagen innan så brukar jag vakna upp och antingen vilja dö eller inte känna någonting. Men idag trodde jag fan att det hade inträffat. Jag var varken törstig eller hungrig eller något, jag var ingenting. Jag har aldrig känt mig så tom i mitt liv. Hemskt va det, var helt säker på att mamma inte skulle höra när jag ropade till henne eftersom jag egentligen var död. Det var inte roligt, bara sjukt.

På tal om död, så drömde jag här om dagen att jag fick en pil igenom munnen och tungan ut bak i nacken, fast jag blödde inte någonting och det gjorde inte ont, det vart bara stelt precis i nacken, men känslan i resten av kroppen var helt makalös. Det var så vansinnigt skönt fysiskt, jag domnade bort i hela kroppen och det liksom brusade runt innuti mig. Jag minns att jag tänkte: "Oj, är det verkligen såhär skönt att dö? Då vill jag göra det igen." Fruktansvärt behaglig känsla.

Jag har bara varit ute och festat precis hela veckan, så nu är jag trött nått så överjävligt, ligger bara hemma nu och nöter solsidan. Har dragit hem alla avsnitt och sett dom 367 gånger om och om igen, som jag alltid gör när jag fasnar för nått. Jag nöter ut det till bristningsgränsen och jag inte vill höra namnet på serien igen. Imorn är det skola, jag vet inte hur jag känner inför det faktiskt, jag är mest trött bara. Hoppas jag inte försover mig. Ska luncha med pappa nått i veckan vad jag vet iaf.


RSS 2.0