Översittar kärringar och motherfuckers

Sitter hos Beatrix och chillar nu. Vi var nyss på Ica och handlade lite pepsi och aftonbladet. Eller det var vad jag köpte iaf. Lite senare ska vi gå och köpa Sibylla eller nått och sedan ska vi kika på Så mycket bättre. Som vi har väntat!

Just nu sitter vi och tittar på Platsikkirurgerna där läkaren som ser ut som att han har 5 gb teen porn på datorn ska göra en fettsugning på Anna Book (vi har dessutom fått se hennes bröst nu, ingen vacker syn). Jag citerar Sara som sa till mig för något år sen: "Jag kan se allt fucking nasty men jag pallar inte se en fettsugning."

Igår var jag med Bea och Agnes, vi tittade mest på Idol och surrade. Sen vid tolv drog Agnes hem men jag stannade kvar hos Bea. Vi började titta på När mörkret faller som gick på kanal 8. Den började klockan 23:30 och slutade 02:10, lagom lång med andra ord.

Vi satt i Beas soffa och var förbannade, speciellt på fitt araben som hedsersmördade sin dotter och på gubbjäveln som slog sin fru. Vi satt där och var förbannade och tittade och svor, när Bea kläckte ur sig: "Alltså, hade det varit jag hade jag tagit mina syskon och mina 100 kusiner och flytt!" Då brast det för mig och jag garvade tills jag höll på att kvävas. I vilket fall som helst så vart vi nöjda på slutet när alla fick sin revansch. Men det var lite svårt att hänga med eftersom att när det var en halvtimme kvar av filmen kom en skitfull Forsmark in genom dörren och kunde inte hålla käften stängd, men det var ganska roande att höra på honom också.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta läsa om svenskar som blivit dödade av bränmaneter i Thailand och lite annat mys. Hörs sen.


bild på filmen och en gammal på mig och Beatrix


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0