Rommen håller på att ta slut!

Jag måste va kanske SÄMST på att blogga... Skrämmande dåligt. Förstår inte riktigt varför egentligen eftersom jag fan inte gör någonting på dagarna. Har väl inte mått så bra på senaste tiden, då orkar jag inte göra någonting.

När j
ag mår dåligt syns det speciellt på mitt rum, eftersom det blir så jävla stökigt så det knappt går att vara här inne. Men jag orkar inte bry mig om det, det får väl va skitit då, är ju ändå bara jag och Forsmark som är här inne och han bidrar ju med nerskitandet.

Imorn, eller, imorn och imorn... Om fyra timmar mer exakt ska jag kliva upp och göra mig i ordning för att åka till tandläkaren och kolla till gaddarna. Sedan tänker jag nog jävlar slå till på en Subway macka att antingen fira med eller tröstäta. Sedan vette fåglarna vad jag ska hitta på... Kanske städa? Haha vilket skämt.

Ska skriva
in mig på körskolan iaf, så nu vankas det körkort mina vänner!
Jaja, nu har jag uppdaterat lite, ni brukar ju skälla på mig så jag får väl offra mig och diktera ihop ett litet inlägg ibland. Ska fortsätta nöta Erik och Mackan nu, älskar Erik och tänker fan gifta mig med honom.

Tack för mig, god natt y'all.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha besökt din blogg nästan dagligen i väntan på ett inlägg!

2011-09-17 @ 12:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0