Lördag Natt

Har äntligen laddat ner alla patcher till WoW. Har inte spelat på typ en månad, men nu jävlar. Jag och Ricky har varit hemme hela dagen idag, vi vaknade vid tre, har suttit vid datorn sen dess. Förutom ett avbrott när vi stekt hamburgare och jag gjorde en hårinpackning av ägg gulor, olivolja och balsam. Haha, funkar asbra.

Nördat massa bra filmer har jag gjort med. Alla utspelar sig på 1800-talet och generen är drama på alla. Egentligen hatar jag sånna filmer, men jag älskar 1800-talet så det jämnar ut sig. SE DOM FOR GODS SAKE, dom är bra som fan.

De fem systrarna Bennet är uppvuxna med sin mor och har ett enda mål i livet - att hitta en man att gifta sig med. Den näst äldsta systern Lizzie kan dock komma på hundra anledningar till varför hon inte vill gifta sig. När Fru Bennet nås av den spännande nyheten att en förmögen ungkarl i sällskap med en grupp sofistikerade vänner skall tillbringa sommaren i en herrgård i närheten, fylls både hon och hennes döttrar av hopp om ett stort urval av presumtiva friare. Nykomlingen Charles Bingley blir omedelbart intresserad av äldsta dottern Jane. Historien tar dock en annan vändning när Lizzie träffar den stilige, mörke och snobbige Herr Darcy och det som till en början verkar som en lyckoträff blir snart en kamp om stolthet och fördom. Lyckas de ta sig över detta oväntade hinder och kommer Lizzie att gifta sig till sist?  Kung Henrik VIII:s hustru lyckas inte ge England en manlig tronarvinge och Sir Thomas Boleyn ser nu sin chas att återföra lite status till familjen. Hans plan är att dottern Anne ska förföra kungen och ge honom en son. Tyvärr går planen snett när kungen istället attraheras av systern Mary. Men Anne tänker inte ge upp kampen så lätt och sätter nu siktet på att bli Englands nästa drottning. Och det dröjer inte länge innan hon fått kungen att bryta med både Påven i Rom och sin hustru. Men alla dessa intriger har ett pris.  Det här är den sanna berättelsen om den vackra och glamorösa Georgiana Spencer, en av 1700-talets mest fascinerande kvinnor. Hon var gift med Hertigen av Devonshire och umgicks med ministrar och prinsar. Hon blev en modeikon, en älskvärd mor, en slug politisk aktör och folkets älskling. Men Georgianas kärleksliv var komplicerat. Hon hade ett förhållande med Earl Grey samtidigt som maken levde tillsammans med hennes bästa väninna Lady Bess.


Kommentarer
Postat av: Anonym

keira knightly är fan med i många filmer som utspelar sig på 1700-1800 tal, såna filmer.

Men bra skådespelare iaf.

2009-08-16 @ 21:02:37
Postat av: Polli

The Dutchess utspelar sig på 1700talet lol. :P

2009-11-17 @ 16:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0